Vondoren.jpg
 

TAKK FOR VELLYKKET TURNERING PÅ SPILLSJAKK.NO

Lørdag 13. februar hadde Dronningspranget og Spillsjakk.no en samarbeidsturnering for jenter og kvinner. Turneringen ble spilt i sveitserformat med fem runder og en betenkningstid på 10+0. Det ble spilt i to grupper; en åpen gruppe og en u/1200 FIDE.

Søndag 13. februar 2021

Forfatter: Sara Marie Skaug Bjørkly

SpillSjakk er en spillplattform og et utviklingsprosjekt mellom NSF og USF. SpillSjakk blir finansiert gjennom prosjektene SkoleSjakken, Sjakk & Samfunn og Flere Mot Sjakktoppen.

Turneringen var en del av en rekke testturneringer Spillsjakk har som en del av utviklingsprosessen. SpillSjakk bidrar derfor med 50 kr per deltaker Dronningspranget stiller med. De 33 deltakerne gav dermed Dronningspranget 1650 kr. Tusen takk til alle som bidro!

Spillsjakk stilte også opp på Zoom-møtet til Dronningspranget etter turneringen, hvor det tilfeldig blant alle deltakere ble trukket premier.

PREMIEVINNERE
Vinner av en Von Doren Jotunheimen Lady-klokke: Lilia Vitenberg
Vinner av gavekort på 1000 kr hos sjakkbutikken.no: Sophie Damiano
Vinner av gavekort på 500 kr hos sjakkbutikken.no: Ingrid Strand

TURNERINGSVINNERE

OPEN

1. Sylvia Johnson, 5/5

2. Emilie Lazareva, 4/5

3. Niina Koskela, 4/5

4. Lisbeth Haugsvær, 4/5


u/1200

1. Kristin Ribe - 4.5/5

2. Sanne Ekroll Valla - 3.5/5

3. Laila Iren Særvold - 3.5/5

4. Hilde Tyssøy - 3.5/5

Samarbeidet med spillsjakk fortsetter neste måned, og vi inviterer til en ny turnering lørdag 13. mars med minimum samme premiepott. Altså en Von Doren Jotunheimen Lady-klokke, et gavekort på 1000 kr hos sjakkbutikken og et gavekort på 500 kr hos sjakkbutikken. Får vi til et enda høyere deltakertall neste turnering, vil det også bli flere premier på trekning.

I tillegg til Zoom-sosialiseringen til Dronningspranget hadde også SpillSjakk en åpen server på Discord under turneringen. Her kunne det rapporteres om tekniske vansker underveis, og det ble gitt tilbakemeldinger også i etterkant av turneringen som nå er blitt rapportert inn til utviklerene.

Harald Christian Sagevik i SpillSjakk takker for tilbakemeldingene. «Vi setter utrolig pris på tilbakemeldinger, det er derfor vi arrangerer dette. Til neste turnering håper vi å ha adressert alle.»
Spillsjakk kan også informere om at det ved neste turnering skal være ordnet et oppsett for «Late joining – Early leaving» - altså at en kan bli med i turneringen etter den har startet, samt forlate turneringen før den er ferdig.

Dronningspranget gratulerer alle vinnerne og takker for en flott turnering, og for at så mange var med å spille! Vi gleder oss allerede masse til neste måned.