SAMARBEIDSPARTNERE

Tusen takk for viktige bidrag!

JENTEUTVALGET USF

Jenteutvalget i USF står for en betydelig del av støtten til Dronningspranget.

Jenteutvalget er et utvalg nedsatt av USF som skal disponere tildelte midler til beste for jentesjakken gjennom ulike trivselsskapende tiltak, og fordele midler til dem som søker om det. Det grunnleggende formålet er å bidra til at flest mulig jenter trives i et trygt og inkluderende sjakkmiljøet slik at jenteandelen i USF vokser.

VESTLAND SJAKKRETS

Vestland Sjakkrets har bidratt med støtte til Dronningspranget.

Vestland Sjakkrets er en viktig bidragsyter til sjakkarrangement tilknyttet Vestland fylke. Vestland Sjakkrets arrangerer også kretsmesterskap i disiplinene langsjakk, hurtigsjakk og lynsjakk.
Følg Vestland Sjakkrets på Facebook.

PIZZABAKEREN

Pizzabakeren har bidratt med premier på trekning til våre turneringer.

Pizzabakeren er en av de raskest voksende pizzakjedene i landet. Kjeden har på svært kort tid satt seg på Norgeskartet med over 180 pizzabakerier pr. i dag – og mer skal det bli. Mottakelsen i markedet har vært fantastisk og lovordene er mange for pizzaen med de nybakte bunnene og den gode smaken. Virksomheten er basert på take-away – enten henter du pizzaen selv eller så kommer vi og leverer den rykende fersk der du er. Bestill på https://www.pizzabakeren.no/

SJAKKBUTIKKEN

Sjakkbutikken har bidratt med premier på trekning til turneringer og på nybegynnerkurs.

Sjakkbutikken er Norges ledende sjakkbutikk. Butikken er lokalisert i Drammen, men har også en flott nettbutikk med et unikt sortement.
Se sjakkbutikken.no

DFDS

DFDS har bidratt med gavekort på trekning til våre turneringer.

Les mer eller bestill et minicruise her: https://www.dfds.com/nb-no