ROMJULSPESIAL MED GM SIMEN AGDESTEIN

Presidenten, talentinstruktøren, stormesteren, eks-fotballspilleren og legenden inviterer til en romjulspesial for alle nivåer. Dato er ikke satt enda, men du kan melde deg på allerede nå, og det er premie på trekning blant alle deltakere!

Mandag 22. november 2021

Forfatter: Sara Marie Skaug Bjørkly

I januar hadde vi en nyttårspesial med GM Simen Agdestein hvor han tok oss gjennom noen av GM Judit Polgar sine partier og bidro samtidig med historiefortellinger fra sjakkverdenen. Nå i desember stiller han på nytt opp, denne gangen med en romjulspesial tilpasset alle nivåer!

Datoen er ikke satt helt enda, men det blir på kveldstid en gang mellom 26. og 30. desember, etter sjakksendingene på Nrk. Du kan likevel melde deg på allerede nå, og du vil da motta en e-post med nærmere informasjon om tidspunkt. Påmelding er ikke bindende, så skulle du ikke ha mulighet til å delta likevel kan du alltids melde deg av.

Spesialen er som all annen aktivitet hos Dronningspranget helt gratis og åpen for alle jenter og kvinner. Vi har til og med en liten juleoverraskelse på trekning til en heldig deltaker!