EUROPEISK LANDSLAGSKAMP FOR JENTER OG KVINNER 16. MAI

Forestill deg å feire 17. mai som det beste kvinnelandslaget i Europeisk sjakk. Alle jenter og kvinner kan delta. Det blir Twitchsending med GM Aryan Tari og GM Frode Urkedal som kommentatorer.

Onsdag 05. mai 2021

Forfatter: Sara Marie Skaug Bjørkly

Søndag 16. mai arrangerer ECU (European Chess Union) en landslagskamp for jenter og kvinner i hele Europa, hvor alle som vil kan representere sitt lands forbund.

NSF stiller med laget «Norges Sjakkforbunds Kvinnelandslag» på Lichess. Alle jenter og kvinner som vil kan bli med – uavhengig av medlemskap. For å bli med må du oppgi fult navn.
Lenke til laget på Lichess: https://lichess.org/team/norges-sjakkforbunds-kvinnelag

Blir du med på laget før 10. mai vil du være med i trekningen av å vinne en simultanplass mot WGM Petra Papp søndag 16. mai kl 10.

Turneringen spilles på Lichess: https://lichess.org/tournament/od6lXAIP
Det er per 05.05 ti påmeldte lag til turneringen; Tyskland, Østerrike, Latvia, Sverige, Tsjekkia, Danmark, Skottland, England, Norge og Sveits.

  • De beste 20 spillerne fra hvert landslag sine resultater teller.

  • Turneringen starter kl 18:00 og holder på i 90 minutter.

  • Tidskontroll er 3+2

  • Format er Arena, uten berserk og uten arena streaks.


Drømmeduoen GM Aryan Tari og GM Frode Urkedal kommer til å kommentere turneringen på Norges Sjakkforbund sin Twitchkonto, så her er det god underholdning for de fleste som ikke skal spille! Inviter fedre, mødrer, søsken, barn, barnebarn, tanter, onkler, venner, klassekamerater, kollegaer, bekjente, politiske rivaler til å sitte med norske flagg mens de følger med på Twitchsendingen. 16. mai blir er real sparkestart på nasjonaldagen!