GODT NYTTÅR!

Med mange spennende planlagte aktiviteter for januar 2021 ønsker Dronningspranget et godt nyttår og takker for en flott sjakkavslutning på et annerledes år!

Fredag 1. januar 2021

Forfatter: Sara Marie Skaug Bjørkly

Dronningspranget startet opp 24. november 2020, og har siden den gang vært i kontakt med over 160 kvinner og jenter i alle aldre som har vist engasjement for å spille sjakk. Dette viser at et gratistilbud for å trekke kvinner inn i sjakken er høyst aktuelt. Siden 24. november har Dronningspranget arrangert fire torsdagstreninger, to nybegynnerkurs, to turneringer og en julespesial. Vi har også vært representert både på sjakksendingene til TV2 i november og på sjakksendingene til Nrk i desember.


Dronningspranget har foreløpig mottatt betydelig støtte fra jenteutvalget til USF på 11 000 kroner til kurs ut januar, og med muligheten til å søke om ytterlige støtte fra februar. Vi har også fått støtte fra Vestland sjakkrets på 3000 kroner, og god støtte med premier i form av gavekort og bøker fra sjakkbutikken.no og TV2 Sumo.


På nyåret kan vi også annonsere at vi har fått opprettet en egen e-postadresse til Dronningspranget, og det er blitt opprettet en vipps-konto som kan ta imot donasjoner: 649369.

Vi ser frem til å fortsette inn i 2021 med dere, med hele elleve arrangementer planlagt i januar.
Dronningspranget ønsker dere et godt nytt sjakkår. Håper vi sees!

For fullstendig oversikt over arrangementer, se vår kalender.