tor. 18. mar.

|

Kurset vil bli holdt på Zoom

Torsdagstrening Gruppe 2

Kursholder: WIM Sheila Barth Stanford, Undervisning beregnet på 1400-1800 FIDE, men alle jenter og kvinner som vil kan delta! Krever nettilgang, kamera og mikrofon.

Registeringen er dessverre stengt.
Se kalenderen for nye kurs

Tid og sted

18. mar. 2021, 19:00 – 20:30

Kurset vil bli holdt på Zoom

Om arrangementet

Kursholder: WIM Sheila Barth Stanford.

Gruppe 2 er beregnet for aktive klubbspillere som har spilt en del, men også nye klubbspillere med store ambisjoner, samt erfarne nettspillere. I denne gruppen vil du lære mer avanserte deler av spillet, fascinerende varianter og mønstre og hvordan du blir en sterkere klubbspiller. Du vil i gruppe 2 lære dypere åpningsteori, partianalyser og se på diverse sluttspill.

Denne torsdagen er kurset ekstra gøy og interaktivt, og vi tester ut nye funksjoner på Sjakksheila! Det er fordelaktig om du registerer en bruker på Sjakksheila. Registrer deg her: https://sjakksheila.no/register

Denne meldingen kommer fra Sheila:

"På Dronningspranget på torsdag skal vi gå gjennom et parti på en interaktiv måte. I et poengparti stopper jeg ved spennende steder i partiet, og du skal gjette på hva du bør spille. Det er mulig å følge treningen uten å delta interaktivt, men jeg håper de fleste blir med på dette. I poengpartiet skal vi bruke ny funksjonalitet på sjakksheila, så om du vil gjette trekk, må du lage deg en bruker der om du ikke har det allerede. Under treningen skal du være innlogget på sjakksheila og gjøre forslag til trekk på brettet i partiet vi skal se på! Kun jeg ser hvem som foreslår hvilke trekk."

For å delta trenger du nettilgang, kamera og mikrofon. Undervisningen er interaktiv. Gruppen har undervisning hver tredje torsdag fra kl 19-20:30.

Dele dette arrangementet