lør. 13. feb.

|

Spillsjakk.no

Spillsjakk.no-turnering

Dronningspranget og spillsjakk.no inviterer til en turnering åpen for alle jenter og kvinner lørdag 13. februar kl 14:00. 10+0, 5 runder sveitser. Vil du være sosial på Zoom under turneringen? Meld deg på her! Det er også lov til å delta på Zoom, uten å delta i turneringen.

Registreringen er nå lukket, men spør oss gjerne om zoom-link i chatten på turneringssiden.
Se andre arrangement

Tid og sted

13. feb. 2021, 13:30 – 16:15

Spillsjakk.no

Om arrangementet

Dronningspranget Spillsjakk Februar

10+0 Sveitser

Åpent for alle jenter og kvinner.

Turneringen spilles i to grupper; en åpen gruppe og en u/1200 FIDE. Alle kvinner og jenter kan delta i den åpne gruppen, men for å delta i u/1200 må du enten ha en rating under 1200 eller ikke ha rating i det hele tatt..

For å delta i turneringen må du være medlem av Dronningspranget sin klubb på spillsjakk.no, og du må i tillegg melde deg på turneringen.

Følg denne lenken for å legge deg til Dronningspranget: https://www.spillsjakk.no/invitation/ponbqkjxhbqv

Hvis du ikke har en konto vil du bli bedt om å lage en, har du allerede en konto trykker du på lenken helt til høyre.

Meld deg på turneringen her

OPEN: https://www.spillsjakk.no/tournament/view/1302dsf2

u/1200 FIDE: https://www.spillsjakk.no/tournament/view/1302dsf3

PREMIER

Det trekkes premier ved loddtrekning blant alle deltakere i turneringen. Antall premier vil avhenge av antall deltakere. Det vil blant annet bli trukket ut en vinner av Von Doren Jotunheim Lady-klokke (https://www.vondoren.no/jotunheim-lady).

Det vil også garantert bli trukket vinner av gavekort på 500 kr og 1000 kr hos sjakkbutikken.no.

Dronningspranget får også 50 kroner for hver deltaker i turneringen. I tillegg til å ha det gøy og få sjansen til å vinne flotte premier får dere dermed også være med på å støtte Dronningspranget.

Vi kommer til å ha en sosial møteplass åpen på Zoom under turneringer. Her kan du delta med enten kamera, mikrofon eller begge deler. Zoom-møtet åpnes 30 minutter før turneringen, dette gir mulighet for sosial mingling også i forkant av turneringen.

Ved å melde deg på her vil du motta en e-post med Zoom-link.

Spillsjakk er fremdeles i testfasen, noe som betyr at det kan skje tekniske vansker under turneringen. Det vil derfor være en åpen discordserver under turneringen der en kan stille tekniske spørsmål. For å være med her må du opprette en discordkonto. Lenke til serveren: https://discord.gg/bu9KYkBh

Dele dette arrangementet