lør. 28. nov. | Kurset vil bli holdt på Zoom

Nybegynnerkurs

Dronningspranget inviterer til gratis nybegynnerkurs for kvinner over nettet! Har du lyst til å lære deg hvordan du kan slå dine nærmeste i sjakk? Dette kurset kan ta deg fra nybegynner til klubbspiller!
Det er desverre ikke lenger mulig å melde seg på.

Tid og sted

28. nov. 2020, 11:00 – 17:00
Kurset vil bli holdt på Zoom

Om arrangementet

Kursholder: Sara Marie Skaug Bjørkly

Dronningspranget inviterer til gratis nybegynnerkurs over nettet minst en gang i måneden. Inkludert pauser vil kurset ta omtrent 6 timer, og det krever at du har nettilgang, kamera og mikrofon. For å delta krever vi at du kan noe grunnleggende om hvordan brikkene flytter, men du trenger ikke å kunne så mye mer enn det. Se denne videoen for å lære det du trenger å kunne.

I løpet av kurset vil du lære mer om brikkene, reglene til spillet, grunnleggende åpningsprinsipper og å sette sjakk matt.

Har du allerede spilt litt, men frustrerer deg over at alle brikkene dine plutselig blir tatt er dette kurset perfekt for deg!

Det vil også være fokus på at selve gruppen skal ha det gøy sammen når vi lærer, og at alle er med å bidra :-)

 For å delta trenger du nettilgang, kamera og mikrofon.

Av alle deltakere vil det bli trukket en vinner av boken "Lær sjakk - Fra begynner til turneringsspiller" av Øystein Brekke verdi 325,- kr. Boken kan også kjøpes på Sjakkbutikken.no.

Det er desverre ikke lenger mulig å melde seg på.

Dele dette arrangementet